EDİRNE / MERKEZ - Edirne Adalet Mesleki Eğitim Merkezi

May

Cumhuriyetimizin 100. yılında, kurumları ve çalışanları ile güçlü bir kamu yönetimi inşasında üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle, “25 Mayıs Etik Günü” müzü kutluyor, etik ilkelerimiz konusundaki farkındalığın ve etik davranış bilincinin artmasına vesile olmasını diliyoruz.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Ara

Edirne Adalet Mesleki Eğitim Merkezinin İçerisinde Yer Aldığı Türkiye Genelinde 18 Merkezin Açılışı Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'ün Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Ara